Economía · 3 de Febrero de 2010. 23:19h.

Krugman: "El problema no es Grecia, es España"

El premio Nobel que admira Zapatero no cree en la gestión del presidente español

Krugman: "El problema no es Grecia, es España"

Paul Krugman, con Zapatero

El premio Nobel de Economía Paul Krugman, un economista admirado por el presidente del Gobierno español, José Luis Rodríguez Zapatero, no cree en el futuro de la economía española, y ha afirmado que "el problema no es Grecia, es España".

En su blog del diario estadounidense The New York Times, el popular economista norteamericano asegura que "el mayor problema de la eurozona no es Grecia, es España", y califica  la situación económica española de "colapso económico".

Krugman se refiere a España para justificar su argumento de que los problemas fundamentales de la economía no se derivan de los déficits públicos, que considera como una consecuencia de un cuadro negativo más global.

El argumento de Krugman es el siguiente: "El mayor problema [de la eurozona] no es Grecia, es España, que tenía superávit hace unos años. Cierto, España sufre ahora grandes déficits, pero eso es por su colapso económico".

Publicidad
Publicidad

9 Comentarios

Publicidad
#9 Núria, Barcelona, 05/02/2010 - 15:19

Si tots protestem, tots estem preocupats, tots ho veiem, però.....ningú surt al carrer a fer casserolades com a la guerra d'Irak i ara ens hi va la vida. Que passa amb la gent? Estem adormits? Que esperem? Perqué ho tolerem? Quant més tard pitjor.

#8 Independència!, Barcelona, 04/02/2010 - 19:05

Si fins i tot ho diu un premi nobel!! Catalunya està en una cruïlla: o s\'independitza o col·lapsarà econòmicament arrossegada per Espanya!

#7 Fran, Llinars, 04/02/2010 - 16:45

El problema no es Espanya,es ZP,el PSOE,el socialisme i els seus amics q els recoltzen a canvi d poltrones i subvencions.ZP deia que no n´hi habia crisis i els d´aqui ni parlen d crisis ni foten res x pal-liar-la,parlan d consultes,vegueries i barralles.

#6 Marc, catalunya, 04/02/2010 - 12:46

Sort van tenir els sudamericans de que s'independitsèssin a temps, perque sino el continent no hauria trigat a ser destrossat pels espanyols... que fins i tot ideològicament parlant igual que econòmicament ho gasten tot i canvien abandonant-la asa sort!!

#5 joan, manresa, 04/02/2010 - 10:38

La situació es greu,molt greu.Aquest Senyor,per dir algu,es un perill public,porta al País a la banca-rota.Ell i juntament amb tots els seus colaboradors.Som un País mindungui.Dins del PSOE ya haurían de haber posat fre.La cosa acabará malament.ELECCI