Publicidad
Economía · 6 de Julio de 2012. 10:37h.

Víctima de las preferentes

Una jubilada de 72 años explica que "el director me dijo que las podía vender siempre que quisiera"

Una jubilada de 79 años afectada por las preferentes explica que lo pidió "en 2004 por el banco Unim, que antes era Caixa Sabadell" y que invirtió un total de "72.000 euros". "El director me dijo que era algo bueno que hacer, que las podía vender en cualquier momento", recuerda.

En este sentido, indica que "desde principios de año el banco ya me dijo que no podía sacar dinero". "Ni dan intereses ni nada", lamenta, además de señalar que "el banco me dice que el BBVA se lo ha quedado y que lo están arreglando".

Sin embargo, la jubilada ha manifestado que de momento no pensar llevarlo a la vía judicial y que esperará hasta final de año "a ver si lo solucionan". Tampoco se ha puesto en contacto con la plataforma de ayuda, pese a admitir que lo hará si no se soluciona antes de fin de año.

La jubilada
Publicidad
Publicidad

14 Comentarios

Publicidad
#9 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 06/07/2012 - 23:44

Aqui no discutin si aquesta àvia ba fer bé ho no aqui es disciteix que ella ba ossa tota la seva confiança amb una persona que la ba ENGANYAR La ba mentir la ba Traïcionar obertament per el guanyar diners facils queda bé Ales persones grans son enganyades molt

#8 Joan, Mataró, 06/07/2012 - 18:44

pura cobdícia, diner no treballar diner brut.
i a més per 4 rals ja que segurament són inversions petites.
S'han enganxat els dit amb operacions capitalistes un sistema que tant diuen odiar.

firar-se d'un banquer, un usures té aquestes coses com si et fies d'un triler i després t'enganya

#6 Gom, Sallent, 06/07/2012 - 17:28

En aquesta vida tot serveix per alguna cosa.
L'haver estat enganyat, robat i humiliat pel tema de les preferents, m'ha ensenyat que el director i varis empleat de la Caixa de tota la vida, quan em feien la rialleta, no era per que m'apreciaven, era perquè s'aprofitaven de mi. Són mala gent

#5 Terraxa, Terrassa, 06/07/2012 - 17:15

Comentat el tema amb un parent que és director d'una agència de certa caixa catalana, em va dir: "tu no saps com apretaven amb els objectius".
Aquesta és la migrada excusa o perversa explicació que m'ha donat.
"tots ho féiem", va afegir.

#4 Soro, Barcelona, 06/07/2012 - 14:16

Cal afegir que tots els directors d'agència també justificaven la bondat del producte perquè la garantia es l'entitat , si no hi ha venda l'entitat et garanteix el 100% de l'ingrés, desprès s'ha vist que tot era mentida, la pregunta es, qui es l'enganya't ?.

#4.1 Gom, Sallent, 06/07/2012 - 17:38

L'enganyat és el que va comprar preferents fiant-se de lo que li deia el director. Al mateix temps que el director, li estava explicant a la víctima, la bondat del producte, li feia firmar uns papers que deien tot el contrari, en l'argot mafiós, a aquestes persones se'l anomena trileros.